Sådan indretter du et moderne og stilfuldt kontor

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du altid drømt om at eje et moderne og stilfuldt kontor? Hvis ja, så er denne artikel uden tvivl noget for dig. Den handler nemlig om, hvordan du med forholdsvis enkle tiltag kan få det kontor du altid har drømt om.

Motiverende wallstickers på væggen er meget populært

Kan du godt lide motiverende citater? I så fald er det oplagt at få hængt dem op i stor format i form af wallstickers. Dette giver en super sej og unik stil på dit kontor, hvor dine yndlings citater kan få lov til at give dig en ordentlig ”skefuld” motivation, når arbejdet er hårdest.

Der findes mange gode steder at købe wallstickers. Prøv for eksempel med et par google søgninger. Det vil uden tvivl give dig en masse gode resultater.

Udstyr dit kontor med en Innovation sovesofa

Sovesofa på kontoret tænker du? Ja – det er faktisk en god ide. Hvis du har pladsen til det, så er det oplagt at fylde rummet ud med et møbel af en slags. I den forbindelse er sovesofaen et oplagt valg – især hvis den er fra Innovation.

Innovation laver nemlig nogle helt fantastisk sovesofaer, der uden tvivl er meget moderne og stilfulde. Derudover er det altid rart at kunne sætte sig et blødere sted end kontorstolen med henblik på at få et lille hvil fra arbejdet.

Se hvilke Innovation sovesofaer som hitter lige nu på BedreBoligliv.dk

Kontorinteriøret må gerne være funktionelt og simpelt

Dit kontorinteriør må meget gerne være funktionelt og simpelt, hvis du går efter det moderne og stilfulde look. Hold for eksempel interiøet i én max. to farver. Sort er meget populært lige for tiden, hvorfor du med fordel kan vælge denne farve. Der er heller ikke meget det signalerer kvalitet og modernitet som en lækker kontorstol i læder.

Du kan finde et stort udvalg af kontorstole hos Inventarland.dk

Vælg enkle farver

Når du skal have malet kontoret, er det en god ide at vælge neutrale farver. De fleste kontorer er hvide, men det betyder ikke, at man ikke kan vælge en lys grå eller lignende, da en helt hvid godt kan blive for lys, alt efter hvordan indretningen er. Selvom man typisk går efter enkle farver, må der gerne være ting der bryder det, det kan være alt fra et maleri med lidt farver, vaser eller lignende, der bryder det lyse.

Du finder et stort udvalg af kvalitetsmaling hos Danmaling.dk

Tilføj den gode lyd til kontoret med Sonos højttalere

Når du arbejder på kontoret, så er det typisk rart med noget musik i baggrunden. I den forbindelse skal du anskaffe dig en eller flere Sonos højttalere. Den helt store fordel ved Sonos er, at du får en super sprød lyd samtidig med, at hele Sonos-konceptet er i en klasse for sig.

Læs også: God stil med Sonos

Det rette lys med de rette gardiner

At have et godt arbejdslys er essentielt for at kunne arbejde effektivt. For lidt lys kan være søvndyssende, mens for meget lys kan være distraherende, især hvis man arbejder med computere, hvor sollys og lignende kan være en direkte gene. For lidt lys kan klares med lamper, mens for meget lys kan klares med gardiner. Her er det vigtigt at vælge de rette, så de hverken holder for meget lys ude eller lukker for meget ind.

Se et stort udvalg af rullegardiner hos Uniggardin.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *