Vælg de retter gardiner i hjemmet

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis der skal ske lidt nyt i dit hjem, kan gardiner være et rigtig godt sted at starte. Det kan give dit hjem et helt nyt liv, hvis du skifter gardinerne ud, især hvis du vælger i nogle farver, der skiller sig en smule ud. Det er en noget mindre operation end eksempelvis at skulle male huset eller lignende.

Der er mange, der vælger at matche de møbler de har med farverne på væggen, men en anden mulighed er også at du vælger at matche farverne på dine møbler med gardinerne, hvilket giver et rigtig lækkert farvespil i hjemmet. Dette virker typisk trods alt bedst, hvis dine møbler er rimelig neutrale i farverne. Langt de fleste sofaer i de danske hjem er i en nuance af grå, og dette passer glimrende til gardiner.

Hvilke gardiner du vælger helt generelt, er bestemt ikke ligegyldigt. Gardiner kan nemlig både få rummet til at virke større eller mindre. Hvis du vælger tunge gardiner på gardinstænger, kommer rummet let til at virke en smule mindre end det, hvis det i forvejen ikke har så mange kvadratmeter at gøre godt med.

Lyse farver og lette gardiner kan derimod være med til at få rummet til at virke større. En tommelfingerregel er, at hvis du har et meget lyst gulv virker det godt med en smule farver på gardinerne, mens meget mørke gulve passer godt sammen med lyse gardiner. Hos Uniggardin finder du gardiner i alle farver, og kan nemt finde noget der passer til dit hjem.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *