Webshops: Sådan sparer du penge på tøj

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er dyrt at købe tøj i Danmark. Faktisk er Danmark et af de dyreste lande i verden, hvis man vil shoppe tøj — men der er faktisk mange penge at spare, hvis man tænker sig en smule om, inden man investerer i nyt tøj. Herunder får du et par gode råd til, hvordan du kan spare penge, når du handler tøj over nettet.

 

Brug rabatkoder når du handler på nettet

Danskerne er glade for at spare penge, når de handler på nettet. I hvert fald viser undersøgelser, at hver anden dansker har brugt en rabatkupon indenfor de seneste par måneder, når de handlede på nettet. Men hvor finder man egentlig de rabatkuponer henne? Det kan være svært at gennemskue, hvis man ikke kender til det.

Der findes forskellige hjemmesider, der fungerer som en samling over rabatkoder. På Rabatbanditten.dk kan du finde rabatkoder til Kaufmann, Miinto, Ecco og mange flere, store brands. Der er altså mange penge at spare, hvis man anvender sådan en kode, fremfor bare at købe tøjet. Hos Kaufmann kan du spare op mod 50% ved at anvende en rabatkode fra Rabatbanditten.dk.

 

Sælg dit gamle tøj, når du køber nyt

Selvom vi ofte køber tøj, så er det de færreste af os, der skiller os af med det igen. Ofte får det bare lov til at ligge og samle støv i skabet, når vi ikke længere bruger det. Og det er på trods af, at det er lettere end nogensinde før, at sælge sit gamle tøj på nettet.

Nogle af de mest anvendte løsninger til dette er sider som Facebook, hvor der findes utallige køb og salg-grupper, man kan melde sig ind i for at sælge sit tøj. Tradono, Trendsales, Den Blå Avis og Gul og Gratis er ligeledes bud på steder, hvor det er muligt at sælge sit tøj.

Det er også en god idé at købe sit tøj brugt. Det kan gøres igennem de samme apps, men det er generelt en stigende tendens, at der dukker flere og flere second hand-butikker op, som generelt har et bedre udvalg, end for bare få år siden.

 

Del dit tøj med venner og veninder

Der er rigtig mange penge at spare, hvis man bytter tøj med veninderne engang imellem. Det kræver selvfølgelig, at det er nogle, der er samme størrelse som dig selv, men chancen for, at du har minimum én veninde, der har samme størrelse du har, er stor.

Det er desuden blevet mere acceptabelt, at mænd deler tøj med hinanden. Generelt er det ikke så tabu, som for få år siden, at mænd går mere og mere op i deres tøjstil.

 

Hvad er jeres råd til, hvordan man sparer penge, når man skal ud at købe tøj?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *