Bliv klar til første dag på jobbet

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Førstehåndsindtrykket betyder meget i langt de fleste situationer her i vores lille verden. Om det er i skolen, til festen eller på arbejdet, vil vi gerne gøre et godt indtryk overfor vores medmennesker. Når du får et nyt job, er det din mulighed for at starte på en frisk. Du kan vælge at være personen med stil, humor eller noget helt andet. Mulighederne er der, og det er blot op til dig at gribe dem. Det er selvfølgelig muligt at kombinere, da du godt kan have god stil, men stadig være sjov. Omkring det med humoren er det op til dig selv, men i forhold til din stil, kan du her i artiklen finde nogle råd, så du kan fremstå fra bedste side, når du tager ind på din nye arbejdsplads første gang samt alle dage efter denne. 

 

Lad uret blive din følgesvend

Vil du imponere dine kommende kollegaer, er det vigtigt, at du er imødekommende og åben, når du støder på dem første gang. Ligeledes må din stil gerne være i orden, da det viser, at du er ambitiøs, bevidst om dig selv samt har styr på tilværelsen. Det er ikke gud og hver mand, som kan lave en stil, der går godt til det hele. Netop derfor er den helt rigtige stil noget, der bliver lagt mærke til. Når du skal klæde dig på til første arbejdsdag, skal du have et ur spændt rundt om håndleddet, da det vil tilføre dig noget unikt. Uret bidrager med charme samt personlighed, og netop disse kan enhver stil nyde godt af. Når du skal vælge det ur, skal du overveje mærket, remmen samt designet som helhed. Læder- og stålremmen er blandt dem, du skal holde øje med, da de går godt til langt de fleste tøjstile. Hverdagstøjet samt den mere formelle stil vil begge nyde godt af et ur. Mærket er vigtigt, og det vil være en fordel at holde øje med Marc Jacobs ure, da de udstråler elegance, stil og modebevidsthed. Med et sådant ur rundt om håndleddet, er du klar til første arbejdsdag.

Dette er ikke blot et problem til første arbejdsdag – nej, til diverse festligheder er det ligeledes et problem. Hvad er ”dresscoden”? Skal det være formelt eller afslappende? Disse overvejelser kan føre til frustrationer hver gang, men heldigvis har vi nogle råd, du kan tage til dig.

På din første arbejdsdag skal du ikke klæde dig formelt på. Stemningen er helt sikkert meget afslappende, og det vil være lidt mærkeligt, hvis du er den eneste, der kommer i det skarpeste outfit. Selvfølgelig må du gerne være klædt pænt på. Sorte jeans, dit nye ur og en flot bluse er et sikkert valg. Du vil se stilet ud, og dine kollegaer vil med garanti lægge mærke til dig. Mangler du en bluse, så find her lige den, der er brug for, når du skal charmere og gøre et godt indtryk på din kollegaer på første arbejdsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *