Den nordiske indretningsstil – hvordan gør jeg?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Den nordiske indretningsstil er enormt indbydende, og den har opnået opmærksomhed over hele verden de seneste år. Nedtonede farver og naturlige materialer er blot nogle af ‘ingredienserne’, der skal benyttes, hvis man vil have stilen ind i sit hjem. I denne artikel vil du finde en guide til, hvordan du giver dit hjem et nordisk præg – det er nemlig topmoderne, og du vil ikke fortryde det, når først det er blevet gjort. Læs med her og bliv klogere på, hvad der skal til, før du kan få stilen ind i dit hjem.

 

Sådan får du den nordiske boligindretning ind i dit hjem

Lad dine billeder hænge frit på væggen uden ramme. Det giver et let udtryk, og gør hjemmet en smule mere casual. Kunsten falder i ét med omgivelserne, og det giver et minimalistisk indtryk, som er noget af det, der kendetegner den nordiske interiørstil.

Istedet for loftslamper, så bør man have frithængende pærer. Kombinér det eventuelt. Eksperimentér med hvad der passer bedst ind i dit hjem. Man kan nemlig få mange forskellige slags pærer, og det anbefales, at man prøver sig frem, indtil man finder det udtryk, der passer bedst ind i ens hjem. Det er desuden en god idé ikke at spare på sine lyskilder. Jo flere, jo bedre. Og gerne en masse forskellige slags. Man skal have mulighed for at have hjemmet helt oplyst, når det er mørkt – som det jo er i norden.

…og med mørke følger kulde. Derfor bør man have mange puder og tæpper, som man kan putte sig under. Også gerne i de rum, der normalt ikke lægger op til det. Få en masse træoverflader ind i dit hjem – gerne i form af møbler i lyst eller ubehandlet træ. Og pynt dem med puder og tæpper, som man kan putte sig i. Det giver et naturligt indtryk. Find eventuelt inspiration på denne side.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *