Sneakers

Denne sæsons hotteste sneakers

Normalt er der i modebilledet ikke en sammenhæng mellem at være praktisk og samtidig være helt moderigtigt klædt på. Heldigvis for alle modeinteresserede er sneakers af højst moderne, og det er rigtig mange menneskers fødder enormt glade for. Ikke alene ser sneakers helt fantastiske og fede ud, de er også enormt komfortable for fødderne, sammenlignet med de høje hæle og andet fint fodtøj. Derfor kan du med god grund hoppe i et par sneakers, og samtidig følge moden.

Et par fede sneakers kan gøre noget helt fantastisk for et outfit. Det kan give ethvert outfit en afslappet attitude, uden at du kommer til at se forafslappet ud. Selv nogle af de største modehuse som Chanel, Louis Vuitton og Céline har lavet sneakers, som både er komfortable og enormt moderigtige, og dette betyder, at det i særdeleshed er in at have sneakers på.

De klassiske sportsmærker sørger heldigvis også for, at du kan eje et par fede sneaks uden at blive ruineret. Her er mærker som Adidas, Nike, Reebok og Puma nogle af de mest populære, som giver dig en moderne sko, uden at ruinere dig. De største mærker sørger for at lave modeller i alle prisklasser, så der er noget til ethvert budget.

Oldschool er in

Mange af tidens hotteste sneakers er dem, der har nogle år på bagen, forstået således, at de er nyfortolkninger af sneakers fra 80’erne og 90’erne. Dette ses særligt i form af blandt andet Nike Air Max ’95 og ’97, som i høj grad afspejler fortidens mode, men som jævnligt bliver tilført et moderne twist. Ligeledes er New Balance begyndt at lave modeller som ligner en gammeldags løbesko, men som er tilføjet nogle fede og moderne detaljer.

Heldigvis er moden med sneakers langt fra begrænset til enkelte modeller, og dette giver høj valgfrihed til dig, der elsker sneakers og samtidig elsker mode. Selvfølgelig er nogle modeller mere in end andre, men generelt er det moderne og et fedt statement at have sneakers på, og derfor er du garanteret at være moderne, uanset hvilken model du har på. Vi nærmer os højsæsonen for at have sneakers på, og derfor er det ved at tid til at slå sig løs med fede, sporty, farverige eller klassiske sneakers.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *