Friske farver til dine sommernegle

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommeren er endelig over os, og det er i den grad tid til at gøre din krop sommerklar – og det handler ikke om, om du nåede i mål med bikinikroppen eller ej. Som altid er det nemlig detaljerne, der tæller – og i dag skal det handle om dine negle. Det er nemlig højsæson for neglelak, og vi kan slet ikke vente.

Klassikerne

Hvis du er til et klassisk look, er en sart lyserød eller nude altid et godt bud på en lækker sommerfarve. De giver en flot finish og matcher alle hudtyper, samtidig med at de får dine negle til at se naturligt flotte ud. Nuancerne er uendelige, så uanset om du foretrækker en næsten usynlig lak eller en kraftig Barbie-lyserød, er der en lak til dig.

Skal du til fest, eller vil du bare gøre looket lidt vildere, er en lak med glimmerstykker et godt sted at starte. En glimmerlak liver ethvert look op, og du kan nemt fylde op med ny farve, så lakken holder i flere uger. Glimmerstykkerne gør nemlig, at lakken ikke ser ujævn eller skadet ud, som almindelig lak nemt kan komme til. Derfor er en glimmerlak også et rigtig godt sted at starte, hvis du ikke er helt sikker på teknikken endnu.

Vær ikke bange for farver

Vil du have lidt mere smæk på farverne, er rødlige eller pink nuancer altid et sikkert hit om sommeren. De knaldrøde negle er som regel ikke i højsæson nu, men de mere pink nuancer er derimod et godt valg.

Er rød ikke lige din farve, kan du formentlig finde en turkis lak, som passer lige til dig. Turkise farver springer i øjnene og signalerer sommerfriskhed mere end noget andet – og så fremhæver de samtidig din brune farve.

Alle kan lave nailart

Hvis du er til nailart, kan du roligt slå dig løs med blomster eller søde motiver i sommerfarver, som altid imponerer. Ofte vil man bruge dotting tools og lignende værktøjer, som kræver lidt øvelse, men hvis du er nybegynder, kan du for eksempel starte med at bruge stempler, som ikke kræver nogen særlig øvelse. Vil du have en unik effekt på dine negle, så prøv en mat lak, som giver et meget anderledes udtryk, end vi er vant til at se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *