Georgia May Jagger model for Mulburry

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Georgia May Jagger er et bevis på, at man ikke behøver have helt lige tænder, for at blive IT girl i modebranchen. Hun er også et levende bevis på, at det ikke skader at bære efternavnet Jagger, hvis man vil være med helt fremme.

Den 23-årige englænder, der er datter af den legendariske rock-stjerne og skørtejager Mick Jagger, der er forsanger i Rolling Stone, har længe været en del af de røde løbere, rampelyset og de fineste modeselskaber.

Nu kan også skrive kampagnemodel og designer for Mulberry på de visitkort. I et stykke tid har hun været model for det engelske modehus, og nu har hun så også designet en ret lækker bikerjakke for dem. Det er dog ikke hvilken som helst jakke. Det er nemlig muligt at tilføje sine egne initialer på den og gøre den personlig.

Priserne starter ved små 10.000 og du kan finde dem på Mulberry, hvis der står en rå superlækker bikerjakke på budgettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *