God stil med de nye Apple-produkter

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I år er måske det år, hvor Apple har udgivet flest nye produkter på en gang, nogensinde. Og det kan være en dyr omgang, hvis man skal have alle de nye spændende stilede gadgets og realistisk set, er det nok de færreste af os, der har råd til dem alle. Men derfor kan vi godt kigge nærmere på de nye stilede enheder og lade os inspirere, om ikke andet, er det nok de fleste af os, der skal have valgt, hvilken af de nye enheder vi skal have, for flotte og stilede, det er de.

iPad Air

Den nye iPad Air, er måske nok den første iPad siden den første, der ikke har mødt andet end lovprisninger fra anmeldelerne, og det er da heller ikke så underligt, for iPad Air er noget helt specielt. Designet minder meget om de tidligere versioner, men den nye Air-model er så meget tyndere og lettere, at man lige så godt kunne kalde det en helt ny type iPad. Og det er da også hvad Apple har haft brug for, de sidste mange nye udgivelser af iPads, har ikke været imponerende, men blot mindre opgraderinger af allerede eksisterende modeller.

Udover det visuelle er den også blevet forstærket med en ny og forbedret A6 processor, der virkeligt sætter gang i tingene. Kunne du lide de gamle iPads, er iPad Air en sikker vinder for dig. Du kan læse mere om den her og finde tilbehør til den her.

iPhone 5C og 5S

iPhone er verdens mest solgte mobiltelefon og dette er ikke uden grund. iPhonen er nemlig den mest stilrene telefon på markedet og det tiltaler mange folk. Samtidig hersker der en religionskrig, blandt Apple tilhængere og Android tilhængere, hvilken er bedst? Vi er ligeglade og det er du sikkert også, vi ved at Apple kan deres kram og at det hele altid virker og det er derfor, at man elsker sin iPhone.

Den nye 5c model er en billigere model, der delvist er lavet i plastik, den er dermed også mere holdbar og dette medvirker, at man ikke skal bruge eventuelle covers til den. iPhone 5s, er den stilrige opgradering, som nu også fås i både sølv, guld og sort, herudover er der kommet fingertouch login mulighed, der gør det langt nemmere at købe ting på Appstore og åbne op for sin telefon. Processor og ram er selvfølgelig også opdateret, så du får en meget hurtigere og lækker føling, når du bruger din nye iPhone.

Tjek priser på 5s og 5c her.

Storebroderen over dem alle Mac Pro

Det helt store slagskib, Mac Pro, kommer sandsynligvis med i julehandlen i år. Mac Pro, har ikke været opgraderet i over 7 år og den gamle Mac Pro er faktisk stadig den hurtigste Mac på markedet. Mac Pro er bygget som en server og bruger derfor de meget specielle og super hurtige, samt stabile Xenon processorer. Mac Pro har tidligere ikke været den kønneste Mac-computer på markedet, men med den nye Mac Pro, er Apples største vilddyr, nu blevet en designklassiker, med dens ovale, kuglede form.

Du kan læse mere om Mac Pro her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *