God stil med Sonos

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Her på StyleSpot.dk fortæller vi om alt det der har stil og i dag skal det handle om noget så usexet som højtalere, men vent – hvis du ikke allerede er bekendt med Sonos, har du noget til gode. Sonos er nemlig et både stilet og smart højtalersystem, som passer ind i alle hjem og som i sig gør sig godt i modernistiske hjem.

Sonos er en amerikansk virksomhed, der har sat sig for at lave det bedste trådløse højtalersystem på markedet og det er lykkedes dem rigtig godt, ikke mindst på designfronten hvor Sonos er i en klasse for sig selv. Sonos højtalere minder til forveksling om noget Apple kunne have stået for, og derfor er Sonos også meget populært blandt Apple-entusiaster.

sonos-play5-s5

Sprød højtalerenhed fra Sonos, her ses Play:5.

Sonos er et flerhøjtalersystem, du kan som sådan godt nøjes med et bruge en enkelt højtaler, det er systemet lavet til, men du kan også kæde op til 32 Sonos højtalere sammen i dit Sonos netværk. Sonos kører 100% på wifi, det vil sige du ikke behøves at trække net ledninger, selvom du kan spille trådløst til højtaleren. Det eneste du skal sætte i, er et elstik så højtaleren kan tænde. Du parrer simpelthen dine højtalere og din router med en såkaldt Sonos bridge. Du sætter Sonos bridge i din router og den sørger nu for at sende det trådløse signal fra din router til dine højtalere.

Sonos højtalerne findes i mange modeller, de mindste hedder Sonos Play:1 og kan købes for ca. 1.500 kr. den midterste version hedder Play:3 og koster omkring 1.700 kr. og så er der storebroderen, Play:5 der koster omkring 3.000 kr. stykket. Som sagt er det ikke nødvendigt at købe mere end en højtaler, men Sonos lyder bedre med to, især når de kører i stereo.

Sonos er lavet til at streame musik fra Internettet og det gør den rigtig godt, hvis du køber noget Sonos udstyr lige nu, får du 6 måneders gratis Google Play med. Og ellers er der rig mulighed for mange former for musiktjenester, se dem alle på Sonos hjemmeside her.

Udover de mindre højtalere, har Sonos også lavet en rigtig flot PlayBar, der skal hænge under ens fjernsyn, der klarer den Sourround Sounden og det gør den samtidig med stil. Der er ingen tvivl om at Sonos er den stilbevidste persons favoritanlæg.

Læs meget mere om Sonos på SonosGuru.dk

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *