Indretning af soveværelset

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan være sin sag at indrette et soveværelse, så det fremstår indbydende, funktionelt og hyggeligt på samme tid. Men hvis størrelsen på din lejlighed gør, at du endda skal indrette selvsamme soveværelse i samme rum som stuen, så skal du virkelig tænkte over tingenes placering. Men det kan sagtens lade sig gøre at indrette et let og imødekommende rum, der både indeholder en hyggelig stue og et afslappende soveværelse på én og samme tid – tro det eller ej. Det er vigtigt at overveje hvert enkelt møbel nøje. Her kan du læse vores tips til din indretning af det kombinerede stue og soveværelse.

Èt rum med to funktioner

Det kan faktisk godt lade sig gøre at indrette en rigtig flot stue, hvor du også skal finde plads til sengen i det ene hjørne. At indrette Stue og soveværelse i samme rum kræver dog, at du tænker dig rigtig godt om med hensyn til hvilke møbler, du har tænkt dig at bruge i indretningen. Hvis det skal komme til at virke optimalt, så du føle at du både får en funktionel stue, men også et funktionelt soveværelse i rummet, bør du holde møblerne i samme stil. Ikke noget med en kæmpe seng i rokokkostil, hvis din sofa skriger langt væk af moderne skandinavisk møbelkunst. Så vil de to stilarter kæmpe om opmærksomheden og give et rodet indtryk. Hvis du derimod holder dig til komplimentære møbler, vil de gå op i en højere enhed.

Det ligger i detaljen

Når du skal indrette dit rum med både en del forbeholdt stuen og en anden del forbeholdt soveområdet, ligger det hele i detaljen. For kan du få stue og soveværelse til at gå hånd i hånd, vil rummet ikke komme til at virke overfyldt eller mærkeligt. Hemmeligheden er, at når du skal vælge møbler til soveværelse og stue, skal du tænke over, at de skal tage mindst muligt plads i højden. Køb en kommode til dit tøj i stedet for et skab. Derved får du også en overflade til opbevaring og det passer bedre ind i en stue. Sørg også for at få sengetøj, puder og sengetæppet til at matche puderne i sofaen. Derved skaber du et mere samlet rum. Et sidste råd er, at du bør sørge for at rydde op, for rod får hele indretningen til at falde til jorden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *