Køb børnetøjet på tilbud

Hører du til dem, der helst ser dine børn klædt på med tøj fra de helt nye kollektioner fra mærkevareleverandørerne, må du regne med at betale fuld pris, for her kommer varerne typisk kun på udsalg, hvis der er tale om ophørsudsalg eller lignende. Er du derimod villig til at gå en smule på kompromis med farvetoner og kollektionsdatoer, kan der være rigtig mange penge at spare på selv de mest kendte mærker. Læs med og få et par tips til, hvor du kan finde de gode tilbud.

Det koster at være frontløber

Det er en dyr vane altid at skulle være først med det nyeste, og alt efter temperament kan man diskutere fornuften i det. Men mange har det bedst på den måde, og det er da også i høj grad en af de ting, der holder hjulene i gang i modeindustrien. Selv om du måske selv har et meget skarpt øje for de nye tendenser og føler dig godt tilpas med at være trendsætter og klæde dig efter nyeste mode, kan du med god samvittighed tage det lidt mere afslappet, når det gælder børnene. De små børn er med garanti lykkeligt uvidende, og selv større børn vil ikke have problemer med, at garderoben overordnet set ikke er 100% up to date. Afgørelsen er selvfølgelig din, men vurder alligevel, om ikke budgettet kan anvendes mere hensigtsmæssigt.

Deltag i de velbesøgte outletmesser

Der er som regel run på, når dørene åbnes til de store outletmesser i blandt andet Herning, hvor fabrikker og butikker sælger ud af lagrene til spotpriser. Her kan du faktisk være heldig også at finde de helt nye designs til stærkt nedsatte priser, men generelt er det mest kollektionerne fra det foregående år, der sælges ud. Det er dog ikke ualmindeligt med rabatter på 60-70% eller endda mere, så der skal såmænd ikke købes meget, før en eventuel rejse og indgangsbillet er tjent hjem. Og så er det som regel også lidt af en oplevelse, hvis I er flere afsted sammen.

Magasin kører næsten permanent udsalg

Varehuset Magasin er kendt for at være dygtige til at spotte tidens trends, og med et udvalg i størrelsesorden 5000 designs inden for børnetøj, skal der hele tiden sælges ud, for at gøre plads for nye kollektioner. I skrivende stund er der således flere tusinde designs på udsalg med rabatter på 30-50%. Du kan eventuelt se mere her, hvis der er behov for at udvide barnets garderobe.

Bor du i en af de større byer, bør du næsten unde dig selv et besøg i Magasin, som er kendt for sine flotte udstillinger og temaer. Ellers er der rig mulighed for at udforske tilbuddene på hjemmesiden, hvor alt kan bestilles med hurtig levering og udvidet returret.

Opsøg lagersalg og faste outlets

Mange steder rundt om i landet har fabrikkerne faste outlets og lagersalg, og selv om rabatterne måske ikke er helt så svimlende, som på messerne, kan der ofte gøres rigtig gode køb, som sagtens kan måle sig med det almindelige januarudsalg. Alle former for udsalg er selvfølgelig værd at holdeøje med – ikke mindst det nye Black Friday udsalg. Her er det ikke først og fremmest børnetøjet, der trækker læsset, men de fleste butikker er dog med, og der kan være rigtig gode tilbud imellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *