Kosmetisk akupunktur vinder fremgang

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

girl-1472187_1280

Akupunktur er en behandlingsform, der anvender tynde nåle til at stikke ind i særlige punkter i huden; akupunkturpunkterne/meridianerne. Behandlingen udspringer af den traditionelle, kinesiske medicinalverden, hvor der i gamle dage var tradition for en markant anderledes form for behandling end i den vestlige verden. Dét, vi kender som alternativ behandling, blev nemlig praktiseret som værende den normale praksis. Tankegangen bag akupunktur bygger på, at der strømmer energi rundt i kroppen (kaldet ‘qi’), og denne energistrøm foregår i en række baner, der kaldes for meridianer. Når disse bliver blokeret, således energien ikke kan strømme frit rundt i kroppen, så opstår der sygdom. Ved at finde meridianerne (akupunkturpunkterne) og stikke nåle heri, vil man kunne påvirke kroppens energi og fjerne blokeringerne. En af Danmarks mest kendte akupunkturklinikker, både i international og national sammenhæng er Boel Akupunktur.

 

Dét kan du få ud af kosmetisk akupunktur

Faktisk bliver denne behandlingsform mere og mere populær, og det er ofte, at akupunktur bliver anbefalet rundt omkring på de danske sygehuse. På samme måde er kosmetisk akupunktur ved at blive populært herhjemme. Kosmetisk ansigtsakupunktur er en helt unik måde at behandle huden på. Samtidig er den utroligt effektiv, idét den kan medvirke til at genskabe hudens naturlige skønhed. Ved hjælp af akupunkturen anvendes nemlig kroppens naturlige ressourcer til at genoprette og opstramme muskulaturen. Samtidig kan den hjælpe til med at øge celleproduktionen, således huden får en fornyet glød.

Faktisk vil du, ved at anvende kosmetisk akupunktur, kunne opnå følgende effekter:

  • Opstramning af slappe muskler omkring ansigtet
  • Reducere rynker i ansigtet samt mørke rander under øjnene
  • Få en naturlig og sund hud
  • Få løftet øjenlågene
  • Komme af med poser under øjnene
  • Reducere og mindske stress, som kan have en negativ indflydelse på huden og den generelle skønhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *