Mor og barn med stil

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Selv om påklædningens fornemmeste opgave naturligvis er at holde kroppen tempereret og tilpas, er tøjet i dag også en af de mest brugte udtryksformer, når vi gerne vil kommunikere værdier og holdninger til omgivelserne. Fodformede sko sender for eksempel helt andre signaler end højhælede stilletter. Når det kommer til de mindre børn, er de som regel ikke så bevidste om disse signaler, men er tilfredse, hvis blot der er knald på farverne eller flotte mønstre eller figurer. Derfor har vi som forældre ret frit spil til også gennem børnetøjet at kommunikere på vegne af familien. Læs med, og se et par eksempler på, hvilke muligheder du har, for at klæde dig selv og dit barn godt og stilsikkert på.

Day Birger et Mikkelsen Gweneth

Det trendsættende mærke Day Birger et Mikkelsen Gweneth, måske bedre kendt som bare Day Birger et Mikkelsen, byder på både tøj og tasker til mor i en behagelig afslappet stil. Mange af produkterne er kendetegnede ved syede harlekin- og andre mønstre, som giver struktur og liv til overfladen. Kollektionen byder på både bluser, skjorter, kjoler og jakker, men mærket er måske i særlig grad kendt for det store udvalg af tasker i alle afskygninger.

I mindre omfang finder du fra dette mærke også handsker, halstørklæder og sko, samt sågar telefoncovers og andre specielle accessories. Køb online her hos Rikke Solberg, som også byder på et stort udvalg fra mange andre kendte mærker inden for modetøj og accessories til den moderne kvinde med sans for raffineret stil.

Hvis du var smittet af håndboldfeberen i 1990’erne, hvor det danske kvindelandshold brillerede, husker du sikkert Rikke Solberg som en af stjernerne. Håndboldkarrieren er for længst overstået, men da Rikke hele livet har været meget modebevidst, var det en nærliggende branche at kaste sig over. Hun har derfor siden 2000 været beskæftiget professionelt på fuld tid med modetøj til kvinder, og butikken er blevet kendt som stedet, hvor det nye kan findes, og hvor kundeservice og vejledning er i top. I dag sælges tøjet online og i den fysiske butik i Egå, og det er let at ringe eller skrive til butikken efter råd og vejledning, og ofte vil det være Rikke Solberg selv, du får fat på.

Mini Rodini

Bag det skønt klingende navn Mini rodini finder du en lækker kollektion af børnetøj og accessories til børn i alderen 0-11 år. Mærket har eksisteret siden 2006, hvor designeren Cassandra Rhodin for første gang satte sig til tegnebordet. Hele vejen igennem er der tale om bæredygtige materialer og miljøvenlig produktion, hvor der også tages hensyn til de mange, der arbejder med selve produktionen.

Målet med kollektionen er at have en bredde, som giver alle børn mulighed for at få tøj, som passer til personlighed og humør. De mange fantasifulde mønstre og figurer tiltaler børnene, mens du som forælder til gengæld kan glæde dig over den høje materialekvalitet. Se udvalget her hos Mamalil.dk, som har specialiseret sig børnetøj i ekstra høj kvalitet. I sortimentet finder du også både plejeprodukter, legetøj og diverse indretning og tilbehør til børneværelset.

Mamalil.dk drives til daglig af 31-årige Neel Kondrup, som selv er mor til Buster på 1 år og Alma på 3 år. Hun har en baggrund som pædagog, og har derigennem fået en god fornemmelse for, hvilket tøj, der reelt fungerer i dagligdagen. Samtidig har hun fokus på både miljø og ikke mindst børnenes velbefindende, og derfor er meget af tøjet oekotex-certificeret. Det betyder i praksis, at det lever op til meget høje krav til både råvarer og produktion, hvor giftige og sundhedsskadelige kemikalier er bandlyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *