Når klassisk bliver cool

De seneste år har modebilledet været domineret af nytænkende trends, der har skullet redefinere både mænd og kvinders måde at klæde sig. Sådan fungerer mode; tendenser udskifter nye tendenser, og den trendy stil udvikler sig for hver ny sæson.

På det seneste har mange valgt at undgå førnævnte mønster med konstant nye, fjollede påfund. I stedet er det klassiske look uden unødige smarte innovationer tilbage i det moderne stilbillede. Hippe kasketter og hængende jeans skal smides bagerst i skabet, og til gengæld skal de konservative, elegante items frem igen.

I denne artikel guides du gennem hvilket modetøj, du skal anskaffe dig for at have den perfekte, klassiske basisgarderobe, så du er tjekket påklædt enhver sæson uden at skulle ændre hele din stil.

Habitbukser gør det stilet

Et outfit skal have et sikkert udgangspunkt. Et simpelt, klassisk item tillader dig at bruge flere farver og mønstre uden at komme til at se rodet ud. Et par flotte habitbukser kan kombineres med farvede trøjer og skjorter med mønster, mens dit outfit stadig vil forekomme gennemtænkt.

Den klassiske habit buks kan virke som et udødeligt item i herregarderobe, netop fordi de ikke går på kompromis med noget. Bukserne er altid det sikre, flotte valg, som gør ethvert outfit overvejet, pænt og professionelt.

Poloskjorter bygger broer

Poloskjorten er en naturlig del af den klassiske cool garderobe, da den netop kombinerer det afslappede med det præsentable. Den kortærmede skjorte fremstillet af et blødere tekstil kan styles med habitbuksen for et pænere look, mens skjorten også kan bruges med et par shorts for et mere afslappet look.

Ligegyldig hvad du kombinerer skjorten med, er du sikret at være stilet klædt. Poloskjorten kan fås i adskillige farver, tekstiler og med varierende design. Lad fællesnævneren for dine poloskjorter være kvaliteten.

Frakker med personlighed

Ulempen ved de skiftende trends er, at selv dyre køb af kvalitetstøj hurtigt kan gå af mode. Når du vælger et klassisk stykke tøj, der pænt spiller sammen med resten af din tidløse garderobe, slipper du for at spilde penge på nyt tøj hver sæson.

Vintermoden skifter ligeledes hvert år. Vinter efter vinter dominerer en ny type vinterjakke gadebilledet. Vælg derfor din vinterjakke med omhu. Når du vælger en jakke eller frakke af god kvalitet og fremstillet i et simpelt, pænt design, er du sikret, at den holder længere.

Nogle jakker går aldrig af mode. En halvlang uldfrakke med krave i en neutral farve vil holde sæson efter sæson, ligesom cowboyjakken er trendy sommer efter sommer.

Trøjer skal passe

Det ene år er oversize størrelsen, som alle går efter. Det næste er det yt. Den baggy, skater inspirerede stil inspirerer fra tid til anden modebilledet. Klassiske trøjemodeller står i kontrast til den løse attitude, som oversizetrøjer giver.

Tidløse, neutrale og klassiske striktrøjer fremhæver din overkrop uden at mindske din mobilitet i den. En god trøje skal sidde tæt til kroppen uden at være for lille.

Brands der leverer stilen

Den klassiske stilart kan spores tilbage til det formelle klædeskab fra tidligere tider. Når du klæder dig i stilsikre items af klassisk art, er det ikke nødvendigvis, fordi du hverken skal til fin fest eller til vigtigt møde, men blot fordi den simple, gennemførte stil tiltaler dig.

Med den gode kvalitet og det sikre design for øje klæder en række brands – eksklusive som high street – stilfulde herrer på år efter år. Blandt de danske udbydere af den cool og klassiske stil, finder du Only & Sons, der garanterer både kvalitet og design i topklasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *