Nice style til dine negle

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange kvinder glemmer at dyrke sig selv og klæde sig flot og anstændigt. Efter en stresset hverdag er det mange der glemmer at stoppe op, og nyde dem selv. Der er mange måde at kvinden kan nyde sig selv på, blandt andet med nye negle.

Negle kan laves af professionelle klinikker men kan også laves selv. Denne artikel handler om hvordan du som kvinde bliver den vildeste nail art ekspert, og laver nogle nice styles til dine negle. For at blive nail art ekspert, kræver det en del træning, og det er vigtigt at starte ud i det små. Det er vigtigt at du ikke bliver slået ud, hvis du laver fejl i starten. Det er en god idé hvis du starter du med at lave nogle simple mønstre og langsomt gå frem. Når du starter du med at lave nail art, skal du have de rigtige værktøjer. Hvis du ikke er helt sikker på hvor mange penge og timer du vil bruge på nail art, kan du starte ud med de værktøjer du har i hjemmet. Prøv for eksempel tandstikker, tændstikker eller hårnåle. Hvis du skal lave lidt større ting, kan du også bruge blyanter eller vatpinde.

Skridtet videre: Negle kursus

Hvis du er blevet bidt af at lave negle på dig selv, kan du tage skridtet videre og booke et negle kursus. Et negle kursus består af 4 dages undervisning, hvor der til sidst skal bestås en eksamen, og derefter kan du kalde dig selv for negleteknikker. Nail art er et kæmpe fænomen på nettet og der findes en masse inspiration på youtube. Mange brugere ligger deres arbejde ud og filmer løbende hvordan arbejdet udføres. YouTube-tutorials er en rigtig god kilde til inspiration, og så får du vist i detaljer, hvordan du bærer dig ad, med at udføre nice nail art style!

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *