Sådan fornyer du garderoben og hjemmet

Fornyelse er en dejlig ting, og det bringer som oftest glæde ind i hverdagen. Hvem kender ikke følelsen af at have en ny, lækker bluse på, som man bare knuselsker? Det kan også være drømmespisebordet, der nu endelig har fået en plads i hjemmet, og som bringer et smil frem hver eneste dag. Fornyelse kan med andre ord være mange ting – dog kan det nogen gange være svært at blive ved med at være fuld af nye påfund. Er det sket for dig, så læs med her og få tips til, hvordan du bringer noget nyt ind i dit liv, dit hjem og din garderobe.

Masser af tøj – intet at tage på

Ovenstående scenarie kender alle kvinder på denne jord vist. Klædeskabet er fyldt, og ikke desto mindre kan du ikke finde én eneste beklædningsdel, du har lyst til at have på. Før du ved af det, er du for sent ude af døren, og det er ikke selvtillid, du har mest af, fordi du endte med noget tilfældigt grundet tidspresset. Frygt ej – fornyelse er på vej! Og du behøver ikke engang bruge flere tusinde kroner, for meget af det har du allerede – du ved det bare ikke. Det, du skal gøre, er at hive alt dit tøj ud. Også det du ikke har brugt de sidste 10 år. Sorter det nu og smid ud! Smid det ud, du ikke bruger, aflever det til genbrug eller byt med veninderne. Herefter noterer du ned, hvad du mangler. Se om du kan lade være med at skrive specifikke ting ned som ”gul cardigan med 4 knapper og blå krave”, men fyld i stedet dit basislager op, så du har noget at style med – på den måde kan du nemlig forny din stil næsten dagligt med accessories og lignende. Basistøj behøver ikke at være sort eller hvidt, det skal blot være noget, du kan kombinere med en masse andet. Zizzi tilbyder meget af denne slags tøj – besøg hjemmesiden her.

Kære køkken, strål nu lidt

Dit køkken har måske set sådan ud i de seneste mange år, og du har længe haft lyst til at gøre noget ved det, men at renovere et køkken er både tidskrævende og dyrt. Heldigvis behøver du ikke at udskifte alt i køkkenet, for at der sker fornyelse. Du kan for eksempel få malet køkkenlågerne i en ny farve til billige penge, hvilket alene vil give et helt nyt udtryk til rummet. Derudover skal du også huske på, at selv ”bare” et nyt spisebord med tilhørende stole gør en verden til forskel. Find nogle nye møbler, der passer til jeres dagligdag og forbrug, og glæd dig til at spise ved det hver aften. Du kan eksempelvis se et stort udvalg af HAY her, hvor du kan finde skandinavisk design i topkvalitet.

Rigtig god fornøjelse med fornyelsen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *