Selvbruner er populært som aldrig før

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Populariteten af ​​selvbruner synes at være vokset dramatisk i de sidste par år. Og der ser ud til at være en eksponentiel stigning i bekymringen for hudskader fra for meget sol – både solarie og den rigtige sol. Ikke alene giver selvbrunere dig en rigtig dejlig glød, men de får dig også til at virke mere slank og – alt i alt – at du føler dig meget bedre tilpas med dit udseende.
På grund af denne pludselige stigning i efterspørgslen er der nu så mange forskellige typer på markedet, så det kan være lidt af en jungle at vælge et godt produkt. Her er en forklaring af hver type og deres individuelle fordele.

Selvbuner Creme
Den originale og mest almindelige form for selvbruner er let-anvendelige cremer, og de har en tendens til at have et fugtgivende element også. Dog kan nogle cremer have en mærkelig lugt, og det kan tage et stykke tid for dem at tørre. Desuden kan nogle begyndere finde det vanskeligt at undgå striber. Mange kvinder kan lide at anvende disse før sengetid for at forhindre at de farver tøjet og gnider af.

Selvbruner Skum og Mousse
Dette er sandsynligvis en af ​​de nemmeste former for selvbrunere at anvende. Den pumpes ud som en lækker let skum og fordeles typisk med en selvbruner handske. Hos Spraytana kan du vælge mellem 4 forskellige farver, så det endelige tanning resultat tilpasses din hudtype. Der er også tilsat en bronzer, der gør, at du kan se, hvor du har smurt på, og hvor du mangler. Her undgår du også at sprøjte hele badeværelset til som kan være tilfældet med f.eks. tan-in-a-can produkterne.

Gel
Ved hjælp af en gel tan vil du få en mere glinsende overflade end med en creme version, og da det har et vådt udseende, når det anvendes, kan du normalt se, hvor du har brugt gelen, som hjælper med at forhindre striber og manglende steder. Nogle gel fake tans kan tage et stykke tid at tørre og efterlade en olieagtig overflade på huden, så det er bedst at anvende disse før sengetid for at undgå farvning af tøjet.

Selvbruner Spray
Selvom det typisk er forbundet med skønhedssaloner, er der er mange selvstændige spray tan steder rundt omkring nu, og det er normalt anset som en af ​​de nemmeste former at anvende. Farven påføres som en meget fint forstøvet spray, som har en tendens til at give en lettere tan end andre former for falske tans, selvom de tørrer hurtigere og er mindre tilbøjelige til stribedannelse. Ulempen er, at en spray tan behandling typisk er meget dyrere, end hvis du påfører selvbruner derhjemme.

Den ægte sol

Hvis du bruger den ægte vare og får din farve fra solen, så husk at bruge en god solcreme. Det kunne eksempelvis være fra The Organic Pharmacy der kan købes her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *