smartwatch

Smartwatch – kan det både være funktionelt og smart?

Navnet ’Smartwatch’ henviser til, at uret er smart. Der er ingen tvivl om, at smart skal forstås således, at uret er produceret med lækre features, er funktionelt og anvendeligt. Men er det også muligt at finde et Smartwatch der også er smart i den forstand, at det er lækkert? Her er et par tips til lækre Smartwatches der både er funktionelle og lækre i design.

Mulighederne er mange

Der er efterhånden mange producenter, der har specialiseret sig i Smartwatches, og af samme grund er der rigtig mange mærker og modeller at vælge mellem. Apple ligger sig på en suveræn førsteplads på listen over de modeller, der er dyrest. Priserne strækker sig fra 2599-5799 kr. Apple har tre forskellige serier bestående af Apple Sport, Apple series 1 og Apple series 2. Serien af Sportsure er produceret i et sporty design, hvorimod Apple series 1 og Apple series 2 begge er gode bud på et funktionelt ur, der samtidig har lækkert design.

Samsung er ligeledes en spændende producent af Smartwatches. Med serien Gear S2 formår de at komme op med et ur, der både henvender sig til sportsentusiasten og ham eller hende, der har brug for et klassisk og stilrent ur til hverdagen. Samsung Gear S2 har en smart funktion, der gør det muligt at skifte design på skiven, således at du kan tilpasse urets udseende afhængig af hvilken begivenhed, du har det på til. Med Gear S2 serien er Samsungs statement klart: Hvorfor have flere forskellige ure afhængig af begivenheder – hvorfor ikke bare have et, der kan det hele.

Sidst men ikke mindst er Garmin også værd at nævne, når det kommer til Smartwatches. De har længe været kendt for deres funktionelle løbeure, og i denne forlængelse har de forsøgt at lave et lækkert design. Urenes udseende er stadig mere sporty end de er klassiske, men Garmin skal have cardeau for deres ’slim’ udgaver, der indbyder til, at man sagtens kan bruge det på arbejdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *