Solbeskyttelse med god stil

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi voksne mennesker ved godt, at vi skal passe godt på huden, nu hvor solen begynder at titte frem og jage skyer og gråvejr væk. Vi ved at det er vigtigt for vores huds sundhed, at vi tager solcreme, hvis vi ikke vil være forbrændte og gerne vil mindske risikoen for at få hudkræft.

Når det kommer til vores små børn er det dog lidt sværere. Det kan være meget svært at være sikker på, at man får smurt solcreme på overalt, og når det først er kommet på, er der en god chance for at de får det tværet ud, og så er deres hud i farezonen.

Den absolut bedste måde at sikre dit barns ud, er ved at give dem soltøj på, hvor huden er helt beskyttet og har en høj faktor, så du eneste du skal sørge for ikke bliver udsat for meget for solen er hænder og fødder og naturligvis hovedet, hvor barnet altid bør have en solhat på, når det opholder sig i solen.

Det er i sær ved strandbesøg at soltøj er an absolut nødvendighed. Når man er ved vandet bliver huden dobbelt eksponeret for solen, både fra solens stråler og fra genskæret i vandet, og samtidig ryger solcreme lettere af med leg i vandet, om det er vandfast eller ej.

Der findes en lang række producenter at soltøj, og især i Australien har de været kendt for at være leveringsdygtige, hvilket hænger sammen med deres kultur for surfing og lignnede. Her i landet har vi også producenter der er helt forrygende. Petit Crabe der blandt andet forhandles hos Naturebaby laver både til drenge og piger både til mindre børn og til de helt små.

Så hvis vil være sikker på at få en god sommer, hvor dine børns huds er i sikkerhed, så er det bare købe en dragt til dine børn.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *