Sneakers til sommeren

Sommerens sneakers

Sommeren er i den grad begyndt, og det er tid til at forny garderoben. Ud med de tunge, mudrede vintersko og ind med lette, luftige sneakers. Her giver vi dig et par bud på sommerens bedste sneaker-trends til både hverdag og fest. For helt ærligt, behøver man andre sko end lækre sneaks?

Sommerlige farver

Dansk sommer er lig med én ting: farver. Om vinteren pakker vi os ind i sort og grå, men nu skal der altså lidt farve på kroppen. Pastelfarver er et evigt hit, og de er også perfekte for dig, der foretrækker et afdæmpet look. Heldigvis er de flotteste sneakers helt med på farvemoden.

Du skal nemlig se efter ferskenfarvet og babylyserød, eller en flot, klar lyseblå. De milde nuancer giver et frisk pust til de fleste looks, og de passer til næsten alt.

Hvis dit sommertøj i forvejen er farverigt, er det en god idé at se efter endnu mere neutrale sneakers – eller matche dine sneakers til din garderobe.

Funktion og komfort først

Det bedste ved sneakers er, at de er gode og behagelige for fødderne, samtidig med at de ser hammergodt ud. Derfor er der ingen skam i at gå efter funktionelle sneakers, som du kan vade byen tynd i. Vi går nemlig ekstra meget om sommeren, og findes der noget værre end at tage hjem, fordi fødderne gør ondt?

Især Adidas er kendt for de utroligt behagelige sneakers i UltraBoost-serien, men mange af de store producenter har lignende serier. Prøv dig frem og find din ultimative favorit!

Det kan også være en idé at kigge efter sko, som er nemme at tage af og på, men som samtidig sidder godt fast på fødderne. Det gør det nemt at bevæge sig mellem haven og stuen, ude og inde. Samtidig giver det en dejlig fornemmelse af lethed at kunne smide skoene når som helst.

Er du klar til sommeren?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *