Spar mange penge på skønheds gør-det-selv

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

DIY, do-it-yourself eller på godt dansk gør-det-selv er en af de letteste måder at spare penge på, uanset om det kommer til håndværk eller småting på huset, som du kan læse om andetsteds her på siden, eller det er på det personline skønhedsplan. Det er typisk dyrt at blive smukkere, uanset om det er et besøg ved frisøren elleren make-up artist. At klippe sit eget hår er svært, at blive frisør kræver desuden både uddannelse og en masse erfaring, så det er måske ikke der man begynde med at gøre det selv.

Hvis du derimod hører til blandt dem, der godt kan lide at gøre lidt ekstra ud af neglene, når du skal i byen, så ved du nok også, at det hurtigt kan komme til at koste et godt stykke over 500 kroner at få sat kunstige negle på. Samtidig er det heller ikke nogen billig fornøjelse at skulle have dem af igen.

Man kommer naturligvis langt med at lave sin egen manicure, og kan hurtigt dygtiggøre sig ved at øve sig nok, men vil man at tage skridtet videre, er det faktisk muligt, at uddanne til til negleteknikker på et fire dages kursus, hvis man gerne vil være den alle veninderne kommer til for at få gode råd.

Hos Nail4You.dk kan man læse mere om kurset og tilmelde sig. Det koster godt nok lige omkring 2600 kroner, men hvis man har in mente hvad det koster, at få det gjort professionelt, skal der ikke de store matematiske evner til at regne ud, at det hurtigt bliver langt billigere at kunne klare det selv. At ordne negle kan dog godt være lidt besværligt at klare selv, om man kender teknikkerne eller ej, så det er naturligvis lettere hvis I er et par veninder.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *