Spar penge på plakater – print selv

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

De fleste af os elsker at have noget lækkert på væggene, og vi betaler gerne i dyre domme for at få det. En af de ting der er vundet meget frem i de senere år er print i A4 og A5 størrelse, da det er let at finde plads til disse, hvis man lige har en meter, hvor man ikke helt ved, hvad man skal have, og desuden er let at finde pæne og lidt anderledes rammer i den størrelse, end hvis man køber plakater i eksempelvis 60×90 eller lignende.

Det er bestemt ikke unormalt, at man kommer til at betale mange hunderede kroner for selv små billeder. I nogle tilfælde er det naturligvis helt på sin plads, da man handler direkte med kunsteren eller fotografen eller hvem der nu står bag.

Der er dog også mange forhandlere at sådanne produkter, der tjener rigtig mange penge ved at finde nogle pæne billeder fra billedebanker og sælge dem dyr. Her kan der være rigtig mange penge at spare, hvis man kigger sig lidt omkring.

På sider som Shutterstock og colorbox man man købe billeder af stort set alle slags, uanset om du leder efter noget sødt og lækkert til børneværelset eller noget flot til stuen, så kan du finde det på end af de tjenester, hvor de kan købes til en langt lavere pris.

Husk prisen på blæk

Hvis du vælger denne løsning, er det dog lidt vigtigt at huske på, at blæk langt fra er gratis, hvis du skal printe meget, men det er stadig langt billigere end at give flere hunderede kroner for et print. Køber du eksempelvis printerblæk her, hvor priserne er lave, kan du regne med at det koster under 10 kroner at printe et A4 ark med fuldt motiv, og så kan du selv regne ud hvor meget du kan spare.

Det kræver naturligvis alt sammen, at du har en printer af en god kvalitet, er kan printe billeder der ser flotte ud.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *