hvidt sofabord på hjul

Start det nye år med at forkæle dit hjem

Nytåret er lige om hjørnet, og det betyder at det snart er tid til at forlade 2018 og træde ind i 2019 sammen med familie og gode venner. Der er mange måder at starte det nye år på. Læs her hvorfor du som det første bør forkæle dit hjem.

En rigtig hovedrengøring

Skyd det nye år i gang med at give hele hjemmet en omgang med skuresvampen, støvsugeren og gulvmoppen. Rengøring er måske ikke den sjoveste aktivitet i verden, men når du er færdig, er det fantastisk at vide, at du har været ude i samtlige af hjemmets kroge.

For at gøre projektet lidt sjovere og nemmere kan du rengøringen til en fælles aktivitet for hele familien. Når I alle hjælpes ad, er det lidt hyggeligere, og hvis I er heldige, lykkes det dig måske at få fjernet al konfettien fra årets nytårsfest – det er sværere end man lige skulle tro.

Et friskt pust

At tage hul på et nyt år har for mange af os en symbolsk betydning. Vi kan starte på en frisk og stræbe efter at være de bedste versioner af os selv. Du kan også give dit hjem en frisk start på det nye år ved at puste lidt nyt liv i det. Du behøver ikke at indrette hele hjemmet på ny – selv en smule forandring fryder. Det kan være så simpelt som et lækkert stykke design. Du kan for eksempel pryde stuen med denne smukke lampe fra Caravaggio.

Selvforkælelse

Når du forkæler dit hjem, forkæler du også dig selv. Et hjem skal være et sted, hvor du kan slappe helt af og hvor der er rart at være. Når hjemmet er både rent og hyggeligt, bliver det automatisk rarere at være i. Sagt med andre ord: når du investerer i dit hjem, investerer du også i din egen og din families velvære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *