Stilfuld påklædning til skarpe priser

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Påklædning er en vigtig ting, og det handler bestemt ikke blot om at holde kroppen varm. I nutidens samfund bruges tøjet i høj grad til at signalere, hvem man er og hvad man står for. Hvis du stiller visse krav til tøjet og garderobens størrelse, kan det være svært at få budgettet til at nå sammen, hvis alle indkøbene skal ske fra modebutikkerne. Heldigvis er der alternativer, som kan spare dig for rigtig mange penge. Læs med, og få et par gode tips til, hvordan det kan gribes an.

Genbrugsbutikkerne har skiftet gear

Genbrugsbutikker i bred forstand er ikke længere, hvad de har været – og heldigvis for det. Der findes selvfølgelig stadig steder, hvor ældre damer i blomstrede kjoler tager imod det tøj og de møbler, der alligevel var klar til lossepladsen. Her er der sjældent meget ”guld” at hente. Det er der derimod i de mange nye second hand butikker, der som betegnelsen også antyder, har en lidt mere tidssvarende indgangsvinkel. Her kan du ofte finde næsten nyt tøj i de gode mærker til stærkt reducerede priser. Og ikke nok med, at du sparer penge. Second hand bølgen er over os, og det er mere trendy end nogensinde at købe brugt tøj. Det sender et kraftigt signal om, at man ønsker at støtte og fremme en bæredygtig forbrugermentalitet.

Varehusene har også oppet sig

Førhen var udvalget i varehusene begrænset til kedelige stangvarer og ukendte mærker, men sådan er det bestemt ikke mere alle steder. Et godt eksempel er Bilka, som i øjeblikket sætter alt ind på at blive danskernes hypermarked nummer 1. Her skal du kunne købe alt, hvad du har behov for under ét tag, og det kræver selvsagt et bedre udvalg, også når det gælder modetøj. Klik her og se, hvor langt de allerede er nået. De store varehuse har en række stordriftsfordele, som gør det muligt at presse priserne ned, og det kan du lige så godt udnytte til din fordel.

Netbutik med netbutikker

Mange af os har allerede fundet ud af, at de gode tilbud ofte skal findes på nettet. Mange af de bedste modebutikker har da også for længst udvidet med netsalg, og med stor succes. En sådan satsning er dog relativ dyr, og de mindre modebutikker (som ofte er de mest interessante) har ikke altid økonomisk mulighed for at gå på nettet med egen butik. Derfor er en række butikker gået sammen om at skabe portalen Shippinstreet, hvor de i fællesskab markedsfører de bedste tilbud fra butikkerne. Her finder du typisk kun de bedste mærker. Køb mbyM kjole her, eller klik lidt rundt på siderne og så, hvilke andre lækre mærker, der er på tilbud.

Vær taktisk i dine indkøb

Hvis du hører til dem, der køber kjolen i sidste øjeblik, før du skal til fest, kommer du ofte til at betale fuld pris. Det betaler sig altid at være på forkant og udvide garderoben løbende, efterhånden som du falder over de gode tilbud. Er du således godt med og har et passende beredskab af nyt tøj i skabet, har du bedre ”råd” til at vente på tilbuddene. Brug ventetiden på at spare lidt op, så du kan hugge til, når chancen byder sig. De bedste køb kan ofte gøres på Black Friday, men da det kun er en enkelt dag om året, kræver det planlægning og tålmodighed. Januarudsalget byder også fortsat på mange gode tilbud, og det sker af og til, at en butik holder ophørsudsalg. Vær parat og slå til, når lejligheden byder sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *