Vær opmærksom på e-mærket, når du handler tøj online

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er efterhånden de færreste mennesker, der ikke køber tøj og andre produkter over nettet. Det er nemt og lige til, og derfor er det også mange foretrukne valg, når det kommer til handel. Men nogle gange støder man på en webshop, hvor tilbuddene virker lidt for gode til, at det kan være sandt. Men hvordan kan man egentlig være sikker på, at her er tale om en reel virksomhed, der er til at stole på?

Som voksne mennesker har vi let ved at skelne mellem, hvad der er ægte, og hvad der er for godt til at være sandt. Det er dog ikke sikkert, at alle har mulighed for det. Folk der ikke er så vante til at færde sig på internettet eksempelvis.

 

Vær opmærksom når du køber tøj på nettet

Der er især mange webshops, der sælger tøj, hvor det kan være svært at skelne. I Danmark er vi dog så heldige, at vi har en ordning, e-mærket, der hjælper forbrugerne til at finde ud af, om de bør have tillid til den enkelte shop. For at blive e-mærke-certificeret skal man nemlig leve op til nogle strenge krav.

Der er altså som webshopejer masser af fordele med e-mærke certificeringen — men i dén grad også for forbrugerne. De kan nemlig danne sig et billede af, hvorvidt det er en troværdig webshop, der er med at gøre.

Især når man køber tøj over nettet, er det godt at vide, om man kan stole på butikken. Tøjindustrien er nemlig én af de brancher, hvori der florerer flest uægte varer — som ellers skilter med at være ægte. Derfor er det godt, at man kan anvende en certificering som e-mærket som pejlemærke. Har butikken et e-mærke, er det nemlig en garanti for, at dét, der bliver solgt på shoppen, er ægte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *